back

16 грудня 2014

На засіданні комісії по контролю за станом пасажирських перевезень

16 грудня перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський провів розширене засідання комісії по контролю за станом пасажирських перевезень. Членами комісії за участі приватних перевізників були розглянуті ряд питань щодо пасажирських перевезень та взаємовідносин приватних перевізників і найманих працівників.

Заступник начальника управління доходів і зборів фізичних осіб Прилуцької ОДПІ головного управління Міндоходів у Чернігівській області Людмила Ребрина проінформувала учасників засідання по питанню децентралізації доходів найманих працівників.

З основними вимогами безпеки дорожнього руху на пасажирському автомобільному транспорті ознайомив присутніх на засіданні Андрій Кізім, старший інспектор ВДАІ Прилуцького МВ УМВС України в Чернігівській обл., капітан міліції.

Про перевезення пільгових категорій населення та відшкодування коштів за перевезення інформувала Наталія Бутко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Підсумовуючи засідання, перший заступник голови райдержадміністрації зосередив увагу приватних перевізників на забезпеченні перевезення пільгових категорій населення та рекомендував переглянути рівень заробітних плат найманих працівників та укласти трудові угоди з працівниками, з якими вони ще не вкладені.

Відділ економічного розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/