back

17 грудня 2014

Розпочато прийом документів для формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації

1 лютого 2015 року спливає термін повноважень громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації. Ініціативна група з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради розпочинає приймати заяви від представників інститутів громадянського суспільства району.

Хто може стати членом громадської ради?

Будь-яка громадська організація, спілка, благодійний фонд чи релігійна організація. Головне — бути зареєстрованим відповідно до чинного законодавства. Організація може направити у громадську раду не більше 1 представника.

Які документи потрібно подавати?

Копії документів про реєстрацію організації та заяву встановленого зразка. З ними можна ознайомитись на сторінці офіційного веб-сайту райдержадміністрації: http://pladm.cg.gov.ua/index.php?id=5454&tp=2&pg= або у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Куди?

Заяви від інститутів громадянського суспільства про їх наміри взяти участь в установчих зборах подаються до ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради (відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації , м. Прилуки, вул.. Київська, 220, кабінет № 201, тел.5-03-68).

https://legalaid.gov.ua/