back

24 грудня 2014

Засідання Колегії райдержадміністрації

24 грудня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації. За участі членів Колегії, Президії районної ради, запрошених сільських, селищних голів, керівників підприємств, установ, організацій, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації було розглянуте питання про проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2015 рік. Доповідач начальник відділу економічного розвитку Валентина Корнієнко, виступаючі по основних розділах Програми по галузевому принципу зупинились на основних загальноекономічних показниках розвитку району на 2015 рік, визначили перелік пріоритетних об’єктів, які доцільно фінансувати із залученням коштів державного, місцевих бюджетів, коштів інвесторів та благодійної допомоги, капітальних інвестицій, напрямках розвитку соціальної та гуманітарної сфери району.

За підсумками обговорення проект був схвалений та відповідно до виданого головою райдержадміністрації розпорядження буде винесений на затвердження сесії районної ради.

Друге питання порядку денного стосувалося підведення підсумків стану військового обліку, стану обліково-призовної роботи, призову на строкову військову службу та військову службу за контрактом, організацію військово-патріотичної роботи на підприємствах, в установах і організаціях району за 2014 рік. Доповідав по ньому в. о. Прилуцько-Варвинського військового комісара Володимир Панов. В ході обговорення було наголошено на актуальності цього питання в даний час та відмічено покращення роботи по напрямку «Захист Вітчизни». За підсумками розгляду питання головою райдержадміністрації видано розпорядження.







Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/