back

29 грудня 2014

Працівників райдержадміністрації привітали з новорічними святами

29 грудня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

Зі словами подяки за непросту і надважливу пророблену роботу до працівників райдержадміністрації звернувся Іван Тютюнник. Він також привітав всіх присутніх з новорічними святами та побажав у майбутньому році успішної реалізації всього задуманого, оптимізму та натхнення, можливості втілення в життя найсміливіших ідей. В свою чергу колектив висловив вдячність Івану Тютюннику, перш за все, за заохочення до плідної праці та підтримку їхніх робочих ініціатив. В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський також привітав колег з наступаючими святами та побажав щастя, здоров'я, кохання, взаєморозуміння і відмінного настрою.

До новорічних побажань долучилися Дід Мороз та Снігуронька. У новорічних та різдвяних привітаннях побажали присутнім усіляких гараздів, благополуччя у Новому 2015 році, заспівали святкових пісень.





Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/