back

30 грудня 2014

15-річний гімназист Владислав Нечитайло потребує термінової пересадки кісткового мозку!

Місяць тому батьки Владислава Нечитайла почали помічати у молодшого сина блідість, слабкість, ламкість судин - згодом по тілу виступили синці. Окрім того, з’ясувалося, що у Влада – низький рівень гемоглобіну крові. Це змусило рідних, не гаючи часу, звернутися по медичну допомогу. Результати обстеження у Чернігові та столичному «Охматдиті» приголомшили – апластична анемія важкої форми.

Цей діагноз свідчить про порушення роботи кровотворної системи. Кістковий мозок перестає виробляти клітини крові - еритроцити, тромбоцити, лейкоцити - в адекватних кількостях. Ця дуже важка недуга вражає лише декількох людей на мільйон. На жаль, у ці ряди потрапив і Владислав…

Лікарі, які обстежували хлопця, були одностайними: потрібна термінова пересадка кісткового мозку! На запитання батьків, що значить терміново, медики відповіли: «Учора…» Тобто часу у родини Владислава обмаль. Таку операцію можуть провести у Німеччині Ізраїлі, Італії, Білорусі. Коштує вона – 170 тисяч доларів.

Рідні у розпачі - зібрати таку суму, та ще й короткий термін - нереально. А тому звертаються з проханням про допомогу до небайдужих людей. Сьогодні для них кожна гривня – вагома і важлива. А кожен прожитий день їхньою дитиною – важкий і критичний. Владислав нині перебуває у Чернігівській обласній лікарні, де йому через день переливають донорську кров… Товариський і дружелюбний хлопець, завзятий футболіст і просто юнак, у якого ще все життя – попереду, потребує участі кожного з нас.

Відкрито рахунок, куди можна перераховувати кошти. Ось його реквізити:

Одержувач: Приватбанк

Найменування банку: Приватбанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Призначення платежу: для лікування дитини – Нечитайла Владислава Володимировича

Одержувач – Нечитайло Оксана Миколаївна

Номер картки одержувача: 5168757274932245

https://legalaid.gov.ua/