back

30 грудня 2014

Дорогі земляки!

Щиро вітаємо вас з прийдешнім 2015 роком!

Проводжаючи рік 2014, ми з болем згадуємо його тривожний початок у дні революції Гідності, коли за вільну, європейську Україну віддали життя Герої Небесної сотні, коли розгортались події на півдні та сході, коли наші герої-військовослужбовці пішли захищати українську землю, суверенітет, незалежність і територіальну цілісність держави.

Ми втрачали своїх кращих синів, серед яких і хлопці з нашого району. Та ми боролись. Кожен на своєму місці прагнув зробити свій внесок у єднання українського народу, щоб протистояти агресору, розвіяти темряву світлом правди, любові, добрих справ.

Протягом всього року мешканці Прилуцького району показували свою високу національну свідомість, патріотизм, прагнули своїми діями засвідчити, що для нас Україна – понад усе. А отже, ми допомагали силам антитерористичної операції, підтримували наших земляків. Ми вирощували кращі врожаї на теренах Чернігівщини, гідно вчили і виховували підростаюче покоління, шанували ветеранів, вирішували складні питання дефіцитного бюджетного забезпечення. Дії районної влади, всієї районної громади протягом 2014 року були спрямовані на вирішення нагальних питань життєзабезпечення території, підтримки всіх і кожного, розуміння, що лише в єдності ми будемо сильні і здолаємо ті випробування, які постали перед нами, перед Україною.

Зустрічаючи Новий 2015 рік, ми розуміємо, що він буде складним. І важким. Адже непроста ситуація в економіці зробить свій відпечаток на соціальній сфері. А тому з розумінням і надією ми маємо приймати Програму дій Президента України, Уряду щодо здійснення реформ в усіх сферах життя. Буде болісно, та найголовніше, щоб був мир. Цього в першу чергу ми бажаємо усім нам.

Бажаємо вам, дорогі земляки, не втрачати оптимізму й сили духу, переконання в тому, що за спадом життєвого рівня завжди приходить його підйом.

Будьмо мудрими, виваженими й наполегливими у подоланні викликів сьогоднішніх днів. І нехай прийдешній рік виправдовує наші сподівання і надії на мир, добро і злагоду в Україні.

Нехай засади християнської моралі, духовні цінності допомагають усім нам бути терплячими і милосердними. А щоденна самовіддана праця мешканців району творить достаток кожній родині, нашій рідній Прилуччині та Україні.

Здоров’я всім міцного, Віри, Надії й Любові на кожен день Нового 2015 року. Нехай Господь благословляє Україну і всіх нас!

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/