back

05 січня 2015

На щотижневій апаратній нараді в райдержадміністрації

05 січня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення району, визначені основні напрямки роботи на тиждень, що розпочався.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання безпеки населення району під час проведенням новорічних свят та посилення заходів безпеки у зв’язку з підвищення загрози терористичних актів.

В.о. голови райдержадміністрації акцентував увагу керівників відповідних структур на питаннях життєдіяльності території. Зокрема, були обговорені питання обслуговування автодоріг у зв’язку з погіршенням погодних умов, удосконалення транспортного обслуговування населення.

Також на нараді були розглянуті питання роботи агропромислового комплексу та бюджетні питання, зокрема підвели підсумки виконання бюджету за 2014 рік та розглянули окремі аспекти майбутнього бюджету на 2015 рік з урахуванням законодавчих змін. Окрема увага приділялась питанню функціонування закладів освіти, а саме завершенню реконструкції котельні Сухополов’янської ЗОШ та облаштування котельні Івковецької ЗОШ.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/