back

20 січня 2015

На щотижневій апаратній нараді в райдержадміністрації

20 січня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення району, визначені основні напрямки роботи на тиждень, що розпочався.

В.о. голови райдержадміністрації акцентував увагу керівників відповідних структур на питаннях життєдіяльності території. Зокрема, були обговорені питання обслуговування автодоріг у зв’язку з погіршенням погодних умов, удосконалення транспортного обслуговування населення.

Керівником зроблений акцент на функціонуванні закладів освіти та медицини, виплату заробітної плати бюджетникам та перебіг опалювального сезону в навчальних закладах та медичних установах.

Окремим блоком було розглянуте і обговорене питання підготовки до четвертої хвилі мобілізації. Зокрема Денис Росовський проінформував, що згідно Указу Президента "Про часткову мобілізацію", мобілізація у 2015 році проводитиметься у три черги протягом 210 діб. Повістки отримають ті, хто вже має військову підготовку. Також згідно Указу, у період з 18 березня по 1 травня 2015 року буде проведене звільнення в запас військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період відповідно до Указу Президента. Керівник наголосив, що органи влади повинні максимально ефективно спрацювати в цьому напрямку адже проведення часткової мобілізації в Україні зумовлено небезпекою її державній незалежності, виникненням реальної загрози територіальній цілісності.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/