back

21 січня 2015

Семінар з сільськими, селищними головами,

секретарями місцевих рад

21 січня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів семінар з сільськими, селищними головами та секретарями місцевих рад. В ході семінару були опрацьовані ряд питань, які стосуються проведення часткової мобілізації в районі та формування місцевих бюджетів на 2015 рік.

По питанню проведення часткової мобілізації в районі доповів Станіслав Задорожній - військовий комісар Прилуцько – Варвинського об’єднаного міського військового комісаріату . Також по даному питанню содоповідачами були Олександр Борисенко - заступник начальника Прилуцького міського відділу міліції та Максим Луценко - Прилуцький міжрайонний прокурор.

З питання щодо формування місцевих бюджетів на 2015 рік присутніх ознайомила Надія Мусійченко – начальник фінансового управління райдержадміністрації . В доповнення до питання про особливості формування місцевих бюджетів на 2015 рік Світлана Проценко - начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Прилуцької ОДПІ проінформувала про зміни в податковому законодавстві з 01.01.2015 року щодо податку на доходи з фізичних осіб, податку на майно, транспортного податку, військового збору, єдиного внеску та акцизного податку. Валентина Кацалап – головний державний ревізор – інспектор відділу податку на прибуток, місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів Прилуцької ОДПІ проінформувала про зміни в податковому законодавстві з 01.01.2015 року щодо плати за землю. Також начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Прилуцького міськрайонного управління юстиції - Світлана Михайленко зосередила увагу присутніх на питанні порядоку реєстрації права власності на об’єкти житлової та нежитлової нерухомості.

Підвів підсумки роботи та зробив ряд оголошень в.о. голови райднржадміністрації Денис Росовський.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/