back

21 січня 2015

На Прилуччині сплачено майже 298 млн. грн. єдиного соціального внеску

Саме таку суму єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачено до бюджету за період січень – грудень 2014 року платниками , що перебувають на обліку в Прилуцькій ОДПІ.

«Сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист. Систематична сплата єдиного внеску – це гарантія виконання державою зобов’язань щодо соціального захисту населення», - зазначає начальник відділу адміністрування єдиного внеску Прилуцької ОДПІ Наталія Новицька.

Посадовець також нагадує, що на веб – порталі Державної фіскальної служби працює онлайн – сервіс «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники єдиного внеску можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва. Для отримання інформації з Реєстру досить знати ім’я, прізвище та по батькові платника, його податковий номер або серію та номер паспорта.

Також зазначає, що консультації з питань застосування законодавства щодо ЄСВ можна отримати у Центрі обслуговування платників Прилуцької ОДПІ та за телефоном 5-03-52. Можна також скористатись Загальнодоступним інформаційно – довідковим ресурсом, який знаходиться за адресою htth//zir.sfs.gov.ua.

За інформацією Прилуцької ОДПІ

https://legalaid.gov.ua/