back

22 січня 2015

З Днем соборності України!

Шановні земляки!

День 22 січня 1919 року навічно ввійшов в історію України як свято Соборності, що втілює віковічні прагнення українців жити однією сім’єю, на своїй рідній землі, у своїй суверенній державі.

Виголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки стало могутнім виявом творчої енергії нації, доленосним кроком до етнічної і територіальної єдності, що заклав підвалини сучасної соборної Української держави.

Відтоді Україна пройшла довгий і непростий шлях становлення, подолала чимало складних періодів. Сьогодні ми несемо відповідальність за те, щоб зберегти й примножити наші державні, національні й демократичні завоювання. Як і 96 роки тому, доля України залежить від кожного з нас, від нашої національної єдності. Сьогодні захист територіальної цілісності України є святим обов’язком її громадян, продовженням боротьби попередніх поколінь за соборність. І тільки разом збережемо нашу незалежність.

Тож зичимо міцного здоров’я, щастя, добробуту у Ваших родинах і глибокої віри у гідне майбутнє України. Єднаймося у добрих помислах, у праці задля процвітання рідної землі, в ім’я України!

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/