back

22 січня 2015

День Соборності України в районі

22 січня в районі пройшла низка заходів з нагоди Дня Соборності України.

В Прилуцькому професійному ліцеї відбулося урочисте зібрання за участю в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського, голови районної ради Лариси Татарченко. У зібранні, присвяченому 96-й річниці проголошення Акта злуки та Дню Соборності України, сьогоднішній боротьбі за єдину і неподільну Україну взяли участь учнівська молодь, представники депутатського корпусу районної ради та військового комісаріату. Вони засвідчили свою любов та прагнення зберегти Україну, вклонились борцям за її свободу і незалежність.

22 січня в Малодівицькій загальноосвітній школі біля меморіальної дошки загиблому в зоні АТО Олегу Міхнюку відбувся пам’ятний тематичний захід, присвячений єдиній Україні та борцям за її свободу і незалежність. У заході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський та заступник голови Григорій Мирвода, актив селища, учнівський та педагогічний колективи.

22 січня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський та заступник голови Григорій Мирвода провели покладання квітів до могили Анатолія Потієнка, який загинув 7 січня під час виконання військових обов’язків в с. Новогнатівка Волноваського району Донецької області та був похований у с.Валки. Також керівники райдержадміністрації відвідали родину загиблого. Близьким воїна вони висловили свою підтримку та співчуття, вручивши їм матеріальну допомогу.

Також цього дня голова районної ради Лариса Татарченко та заступник голови районної ради Микола Синенко на території Рудівської та Сухополов’янської сільських рад взяли участь у церемонії покладання квітів на могил військовослужбовців, які загинули в зоні антитерористичної операції – Віктора Лавренчука та Сергія Безгубченка.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/