back

26 січня 2015

Розширена апаратна нарада в райдержадміністрації

26 січня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, за участі голови районної ради Лариси Татарченко, провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На початку розширеної апаратної наради присутні вшанували хвилиною мовчання жителів Маріуполя, які загинули 24 січня 2015 року внаслідок масованого обстрілу житлових районів міста терористами. Після вшанування пам’яті Денис Росовський надав слово викладачу гуманітарних дисциплін Прилуцького агротехнічного коледжу - Валентині Крючковій, виступ якої був приуроченим 97-й річниці Деню пам’яті героїв Крут. В свою чергу Денис Росовський зазначив, що віддаючи шану цим історичним подіям, ми маємо усвідомлювати свою відповідальність за долю держави у дні нинішніх випробувань, коли точиться війна на Донбасі. І що ми маємо засвоїти ще один урок від Героїв Крут: державність без армії неможлива.

Також на нараді були розглянуті питання:

- про стан додержання законодавства про державну реєстрацію нормативно -правових актів Прилуцькою райдержадміністрацією та її структурними підрозділами у 2014 році;

- про дотримання чинного законодавства щодо здійснення державними службовцями викладацької діяльності.

По першому питанню проінформував учасників наради Віктор Данілевський – начальник Прилуцького міськрайонного управління юстиції.

Оксана Черненко – в.о. начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації проінформувала по другому питанню.

По завершенні розширеної наради в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району.

Зокрема були розглянуті питання підготовки районного бюджету на 2015 рік. Районний бюджет планується прийняти 28 січня на пленарному засіданні 39 (позачергової) сесії районної ради шостого скликання.

В.о. голови району особливий акцент зробив на перебігу опалювального сезону в навчальних закладах, медичних установах. Зокрема розглянута ситуація з встановленням двох твердопаливних котлів в Малодівицькій ЗОШ по 500 та 250 квт відповідно. За інформацією Олексія Юрасюка – начальника відділу освіти, на даний час в школі проводяться пусконалагоджувальні роботи.

Також в ході наради були обговорені питання розрахунків сільгоспінвесторами за оренду земельних паїв.

За підсумками наради в.о. голови райдержадміністрації дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/