back

28 січня 2015

Дві сесії за один день!

28 січня за головування голови районної ради Лариси Татарченко проведено другу частину 38 сесії районної ради. В роботі сесії взяли участь депутати районної ради, депутат обласної ради Людмила Андрієвська, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, установ, організацій та підприємств, сільські та селищні голови, представники політичних партій, громадських організацій та засобів масової інформації. В роботі сесії взяли участь 58 депутатів ради та депутат облради.

Сесія розпочалась хвилиною мовчання за загиблими в Донецькому аеропорту, Маріуполі та Волновахі.

На пленарному засіданні були розглянута друга половина питань, внесених до порядку денного: про затвердження «Тимчасового порядку надання в оренду земельних часток (паїв), власники яких не реалізували своїх прав, що знаходяться на території Прилуцького району»; про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки; про виконання районної Програми надання соціальних послуг особам, які потребують сторонньої допомоги на 2013-2017 роки; про виконання Програми зайнятості населення Прилуцького району на період до 2017 року; про надання Дідовецькому районному Будинку культури дозволу на списання з балансу майна; про структуру та чисельність виконавчого апарату Прилуцької районної ради; про план роботи районної ради на 2015 рік; про проведення звітів депутатів районної ради перед виборцями.

Цього ж дня голова районної ради Лариса Татарченко провела пленарне засідання 39 (позачергової) сесії районної ради шостого скликання. В роботі сесії взяли участь депутати районної ради, депутат ВР України Олег Дмитренко, депутат обласної ради Людмила Андрієвська, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, установ, організацій та підприємств, сільські та селищні голови, представники політичних партій, громадських організацій та засобів масової інформації. В роботі сесії взяли участь 58 депутатів районної ради.

На пленарному засіданні була заслухана інформація військового комісара Прилуцько-Варвинського об’єднаного міського військового комісаріату „Про проведення четвертої хвилі часткової мобілізації в районі”. Також районна рада прийняла бюджет району на 2015 рік та прийняра ряд програм: програму економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2015 рік; районну програму фінансового забезпечення ефективного виконання депутатських повноважень, представницьких функцій районною радою та інших видатків на 2015 рік; районну Програму підтримки Прилуцької районної організації ветеранів України на 2015-2018 роки. Також районна рада розглянула ряд інших питань.

Олег Дмитренко – депутат ВР України виступив перед присутніми зі звітом про свою діяльність на посту депутата ВР, розповів про загальну ситуацію в країні та зупинився на деяких законах та законодавчих актах, які найближчим часом будуть розглядатися в ВР. Громадськість району закликав не піддаватися на провокації ворога та згуртуватися задля перемоги.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/