back

02 лютого 2015

На щотижневій апаратній нараді в райдержадміністрації

02 лютого в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення району, визначені основні напрямки роботи на тиждень, що розпочався. Денис Росовський подякував всім хто був причетний до формування районного бюджету та закликав всіх працювати в посиленому режимі за для виконання завдань поставлених Президентом та Урядом.

В.о. голови райдержадміністрації акцентував увагу керівників відповідних структур на питаннях забезпечення виконання Указу Президента України «Про часткову мобілізацію». Також керівник району зобов’язав відповідальних осіб забезпечити виконання права учасників бойових дій в зоні АТО на безоплатне отримання земельних ділянок на території району.

Заступник голови Григорій Мирвода доповів про ситуацію, яка є на даний час в сільськогосподарській галузі району, зокрема про підготовку та закупівлю мінеральних добрив та паливно – мастильних матеріалів для проведення сільськогосподарських робіт навесні. В.о. голови райдержадміністрації наголосив про важливість повноти розрахунків орендарів з власниками земельних ділянок (паїв) і зобов’язав відповідні структури всебічно сприяти цим виплатам.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/