back

02 лютого 2015

Навчання в райдержадміністрації

02 лютого керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко провела навчання з працівниками апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчим апаратом районної ради та резервом кадрів.

На навчанні були розглянуті питання: про перелік документів, що подаються до органу реєстрації разом з нормативно-правовим актом та порядок їх оформлення - проінформував начальник Прилуцького міськрайонного управління юстиції Віктор Данілевський; про порядок підготовки та проведення нарад в Прилуцькій райдержадміністрації, виступала заступник керівника апарату, начальник відділу організаційної роботи райдержадміністрації Оксана Хотіна; про порядок виконання документів органів влади вищого рівня. З інформацією по цьому питанню виступила в.о. начальника відділу контролю апарату райдержадміністрації Оксана Самосюк. Галина Солдатенко - головний спеціаліст відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації проінформувала про порядок проведення в райдержадміністрації щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов'язків і завдань за підсумками роботи в 2014 році.

Підвела підсумки навчання керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко, наголосивши на чіткому дотриманні нормативних вимог щодо реалізації функцій та повноважень в роботі.

За інформацією відділу юридичної та

кадрової роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/