back

03 лютого 2015

Засідання комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

02 лютого 2015 року в приміщенні міської ради відбулось спільне засідання районної та міської комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні були присутні: в.о. голови райдержадміністрації Росовський Д.М., секретар міської ради Чернов В.М., начальник ДПРЗ № 3 Управління ДСНС України в Чернігівській області Вербицький С.А., міськрайонний прокурор Луценко М.В., Прилуцько-Варвинський військовий комісар Задорожний С.М., члени комісій, запрошені.

Спільне засідання було присвячено розгляду питання функціонування міської та районної ланок територіальної підсистеми Єдиної державної системи надзвичайних ситуацій в умовах режиму підвищеної готовності, який розпорядженням Кабінету міністрів України від 26 січня 2015 року № 47-р було введено, в т.ч., на території Чернігівської області.

З інформацією щодо першочергових дій в умовах підвищеної готовності виступив начальник ДПРЗ № 3 Управління ДСНС України в Чернігівській області Вербицький С.А. До присутніх було доведено рішення Обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо створення на території області мобільних груп реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру на найважливіших об’єктах інфраструктури області, до складу яких входять, в т.ч., особовий склад та інженерна техніка підприємств, які працюють на території міста та району.

За результатами засідання прийняте рішення щодо цілодобового чергування визначеного особового складу та техніки. Керівникам підприємств, забезпечити готовність до застосування сил та засобів, які входять до складу мобільної групи.

Загальне керівництво та координацію спільних дій покладено на начальника ДПРЗ № 3 Управління ДСНС України в Чернігівській області Вербицького С.А.

https://legalaid.gov.ua/