back

12 лютого 2015

Загальні збори громадян Лісовосорочинської сільської ради

11 лютого відбувся схід громади Лісовосорочинської сільської ради до складу якої входять села Лісові Сорочинці та Стрільники, в яких проживає 489 жителів.

У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко, представники правоохоронних органів та господарюючого суб’єкта ТОВ «Прилуцький хлібодар», який є основним орендарями земель громади. У сходах громадян взяли участь біля 70-ти місцевих мешканців.

Сільський голова Олександр Бодько прозвітував про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та про напрямками роботи виконавчого комітету на 2015 рік .

Учасники зборів, активно обговоривши життєдіяльность територіальної громади, акцентували на питанню ямкового ремонту дороги комунальної власності по вул. Домонтовича.. Мешканці села подякували інвестору ТОВ «Прилуцький хлібодар» за допомогу у вирішенні питань громади.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський подякував за результати проведеної роботи, проінформував про основні напрямки розвитку району в 2015 році, наголосив на пріоритетах розвитку села та на подальшій співпраці громади з інвестором. По закінченню загальних зборів в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів особистий прийом громадян.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/