back

12 лютого 2015

Загальні збори громадян Сухополов’янської сільської ради

11 лютого відбувся схід громади Сухополов’янської сільської ради до складу якої входять села Сухополова, Пирогівці, Полова, Ярова Білещина та Білещина, в яких проживає 1911 жителів.

У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко, депутат районної ради Володимир Бобошко, представники правоохоронних органів та господарюючих суб’єктів ТОВ «Агрікор-Холдинг» та ТОВ «Прилуцький хлібодар», які є основними орендарями земель громади. У сходах громадян взяли участь біля 80-ти місцевих мешканців.

На зборах було заслухано звіт сільського голови Сергія Проценка про роботу виконкому сільської ради по виконанню Програми економічного та соціального розвитку за підсумками 2014 року та завданнях на нинішній рік.

Жителі села обговорили найбільш актуальні питання , а саме демонтаж конструкції над вхідною частиною Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст., ремонт даху приміщення дитячого навчального закладу та встановлення в ньому твердопаливного котла. Також місцеві мешканці піднімали питання про ямковий ремонт доріг в с. Сухополова та Полова.

В.о. голови райдержадміністрації Д. Росовський у своєму виступі висловив вдячність громаді за роботу в минулому році та наголосив, що співпраця з районним керівництвом та інвесторами піде тільки на користь територіальній громаді та дасть позитивні результати у вирішенні соціальних питань жителів села, а всі порушені сьогодні питання взяті на контроль і в подальшому будуть вирішені. Також в.о. голови райдержадміністрації подякував землякам за допомогу, яку ті надають збройним силам України і наголосив, що тільки разом ми зможемо перемогти агресора.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/