back

13 лютого 2015

Загальні збори громадян Ковтунівської сільської ради

13 лютого відбувся схід громадян Ковтунівської сільської ради, в якій проживає 354 жителі.

У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко, представники правоохоронних органів та господарюючого суб’єкта СТОВ «Цукровик», який є основним орендарем земель громади.

Сільський голова Іван Бурмака прозвітував про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та про напрямки роботи виконавчого комітету на 2015 рік .

Учасники зборів, активно обговоривши життєдіяльність територіальної громади, акцентували увагу представників влади на питаннях транспортного сполучення між населеним пунктом та районним центром, а також формування тарифів на проїзд в громадському транспорті та ремонту доріг. Також громаду турбувало питання порядку видалення сухостою та чагарників на території сільської ради та розвитку соціальної сфери на території району. Мешканці села подякували інвестору СТОВ «Цукровик» за допомогу у вирішенні питань громади.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський подякував за результати проведеної роботи, проінформував про основні напрямки розвитку району в 2015 році, наголосив на пріоритетах розвитку села та на подальшій співпраці громади з інвестором.

Загальні збори Ковтунівської громади прийняли відповідні рішення по порушених питаннях з урахуванням матеріально-сировинних ресурсів, фінансових можливостей, пропозицій господарюючих суб’єктів щодо соціально-економічного розвитку території в 2015 році.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/