back

16 лютого 2015

На щотижневій апаратній нараді в райдержадміністрації

16 лютого в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради були підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Денис Росовський окрему увагу приділив питанню сприяння переселенцям у вирішенні їх соціального захисту, дотримання законності та правопорядку на території району, попередженню надзвичайних подій. Також керівник наголосив на необхідності проведення в районі робіт по облаштуванню захисних споруд.

В.о. голови району зробив акцент на перебігу опалювального сезону в навчальних закладах та медичних установах. Також на нараді були розглянуті питання роботи агропромислового комплексу, зокрема, керівника цікавив стан підготовки сільгосппідприємств до весняно-польових робіт. Заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода доповів, що Прилуцький район знаходиться в лідерах серед інших районів області за станом підготовки до посівної.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/