back

17 лютого 2015

Загальні збори громадян Удайцівською сільської ради

17 лютого в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський та заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода взяли участь у загальних зборах громадян Удайцівської сільської ради. Також у сходах взяли участь представники правоохоронних органів та господарюючих суб’єктів.

Сільській голова - Тамара Лукащук прозвітувала перед громадою по основних питаннях економічного і соціального розвитку території у 2014 році та ознайомила з плановими завданнями розвитку населеного пункту на 2015 рік. Зробивши детальний аналіз роботи закладів соціальної сфери та установ, що функціонують на території сіл, сільський голова проінформувала жителів про бюджет сільської ради.

Місцевою громадою в Удайцях піднімалось питання незадовільної якості телефонного зв’язку та заміни аварійних телефонних стовпів. Також мешканців хвилювало питання відновлення руху громадського транспорту через їхній населений пункт по понеділках та суботах. В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський надав роз’яснення, що на сьогоднішній день існує домовленість з перевізниками щодо відновлення даних маршрутів в березні поточного року.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/