back

18 лютого 2015

Проведено нараду з питань впровадження реформ

16 лютого 2015 року Прилуцьким міськрайонним управлінням юстиції за участі в.о. голови Прилуцької районної державної адміністрації Дениса Росовського проведено нараду з питань впровадження реформ у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб.

У нараді брали участь також представники Прилуцької районної державної адміністрації, Прилуцької міської ради, Прилуцької районної ради, керівники місцевих Центрів надання адміністративних послуг, нотаріуси, тощо.

У ході проведення цієї оперативної наради обговорювали деякі положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляції)”, яким передбачена можливість покладення повноважень державних реєстраторів у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на посадових осіб органів місцевого самоврядування, адміністраторів центрів надання адміністративних послуг та нотаріусів.

Начальник Прилуцького міськрайонного

управління юстиції В. М. Данілевський

https://legalaid.gov.ua/