back

18 лютого 2015

Загальні збори громадян Піддубівської сільської ради

18 лютого в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко, представники керівництва ТОВ «КрокУкрЗалізБуд» та ТОВ «Агрікор – Холдінг» взяли участь у загальних зборах громадян Піддубівської сільської ради. На сходах громадян Піддубівської сільської ради були присутні 70 місцевих мешканців.

Сільський голова Василина Федоренко прозвітувала про роботу виконкому за 2014 рік та висвітлила програму економічного і соціального розвитку села на 2015 рік з урахуванням матеріально-сировинних ресурсів та фінансових можливостей. Подякувала керівництву району та місцевим інвесторам за надану допомогу для розвитку села.

Жителі Піддубівки обговорили основні питання життєдіяльності села, зокрема збільшення орендної плати з 5% до 6% за оренду земельних часток (паїв); питання ямкового ремонту дороги з твердим покриттям від с.Пологи до с.Піддубівка; питання використання коштів, які надійдуть по соціальних угодах між товариствами та сільською радою, а також цінову політику щодо купівлі-продажу молока.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський наголосив, що плідна співпраця з інвесторами іде на користь громаді, а порушені питання взяті на контроль для подальшого вирішення.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/