back

23 лютого 2015

На розширеній апаратній нараді в райдержадміністрації

23 лютого в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, за участі голови районної ради Лариси Татарченко, провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На нараді були розглянуті питання:

- про особливості формування місцевих бюджетів на 2015 рік з урахуванням внесених змін до бюджетного законодавства доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації - Надія Мусійченко;

- про порядок надання пільг окремим категоріям громадян доповіла заступник начальника управління - начальник відділу персоніфікованого обліку, по роботі з Пенсійним фондом, у справах інвалідів та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи управління соціального захисту населення райдержадміністрації - Лариса Гальчук;

- звіт про діяльність центру надання адміністративних послуг населенню району за підсумками 2014 року доповіла завідувач сектору адміністративно – дозвільних процедур відділу економічного розвитку райдержадміністрації - Тетяна Созінова.

Іван Тютюнник – депутат районної ради, проінформував про результати відправлення допомоги воїнам АТО, зібрану під час акції «Посилка воїну АТО на Масляну». Напередодні, разом з волонтерами, ним було доставлено близько 6,5 тонн харчів та необхідних речей на передову нашим хлопцям. Всім, хто долучився до акції «Посилка воїну АТО на Масляну», Іван Тютюнник передав слова вдячності від наших земляків, які захищають нас в зоні АТО. Він також розповів, наскільки важлива наша допомога бійцям та наголосив на необхідністі і надалі в проведенні таких акцій.

По завершенні розширеної наради в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району.

Зокрема начальник фінансового управління райдержадміністрації доповіла про стан наповнення бюджету та ситуацію з виплатою заробітних плат бюджетникам. Денис Росовський окрему увагу приділив питанню сприяння переселенцям та учасникам АТО у вирішенні їх соціального захисту та дотриманню техніки безпеки в начальних закладах району. Також на нараді розглядалося питання про завершення будівництва приміщення дитячого садка в с.Замістя.

За підсумками розгляду питань на розширеній апаратній нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/