back

24 лютого 2015

Сходи громадян тривають

В районі продовжуються загальні збори (сходи) мешканців територіальних громад.

Відбулися загальні збори сіл Колісники та Замостя.

У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови Григорій Мирвода, представники правоохоронних органів та господарюючих суб’єктів.

Сільські голови прозвітували про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2014 році, ознайомили з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік.

Мешканці сіл, де проходили сходи, активно обговорили питання життєдіяльності територіальних громад, забезпечення благоустрою територій.

Жителі села Колісники акцентували увагу на питаннях ямкового ремонту дороги Прилуки – Левки, закупівельної ціни молока та заміни аварійних стовпів електропостачання. Мешканців Замістя хвилювало питання введення в експлуатацію незавершеного будівельного об’єкту під дитячу установу - дошкільний навчальний заклад. Також обговорювалися питання водопостачання (отримання нових дозволів) та перевезення пасажирів приміського маршруту №4, зокрема поновлення рейсів о 9.40 та 18.45.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський у спілкуванні з мешканцями сільських рад, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до акцій «Посилка воїну АТО на Масляну», «Намалюй листівку солдату, напиши слова підтримки» «Зав’яжи стрічку», подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальних громад.

В рамках загальних зборів громадян в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів виїзний особистий прийом громадян на території Колісниківської сільської ради.

За підсумками висловлених критичних зауважень та пропозицій на сходах сіл в.о. голови райдержадміністрації дав доручення відповідним службам.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/