back

25 лютого 2015

Загальні збори громадян Сергіївської сільської ради

25 лютого в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода та представники господарюючих суб’єктів взяли участь у загальних зборах громадян Сергіївської сільської ради. На сходах громадян були присутні 80 місцевих мешканців.

Сільський голова Тетяна Дзигало прозвітувала про роботу виконкому за 2014 рік та висвітлила програму економічного і соціального розвитку села на 2015 рік з урахуванням матеріально-сировинних ресурсів та фінансових можливостей.

Жителі обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, щодо благоустрою території сільської ради, поточного ремонту доріг: Яблунівка – Сергіївка та Сергіївка - Сухоліски. Акцентували увагу селяни на питаннях закупівельної ціни молока, благоустрою населених пунктів, суспільно-політичній ситуації, децентралізації та добровільного об’єднання територіальних громад.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський подякував за розуміння і небайдужість всім, хто долучився до благородної місії допомоги та підтримки Збройних Сил України. Порушені питання взяті на контроль для подальшого вирішення.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/