back

25 лютого 2015

Відбулось засідання сесії районної ради

25 лютого за головування голови районної ради Лариси Татарченко проведено 40 (позачергову) сесію районної ради. В роботі сесії взяли участь 50 депутатів районної ради. На засіданні депутатів ВР України та обласної ради не було.

На пленарному засіданні були розглянуті ряд питань, внесених до порядку денного: про надання згоди на включення майна до Переліку об’єктів нерухомості спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району; про прийняття майна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району; про передачу в оренду окремого індивідуально визначеного майна (транспортного засобу) комунальному підприємству „Водоканал” Ладанської селищної ради; про встановлення зменшеного розміру орендної плати на орендоване окреме індивідуально визначене майно (транспортний засіб) комунальному підприємству „Водоканал” Ладанської селищної ради; про підтримку депутатами Прилуцької районної ради Звернення Верховної ради України до ООН та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором, а так звані - „ДНР” і „ЛНР” – терористичними організаціями.Всі рішення були прийняті більшістю голосів.

Іван Тютюнник – депутат районної ради, проінформував депутатів про результати відправлення допомоги воїнам АТО, зібраної під час акції «Посилка воїну АТО на Масляну». Напередодні, разом з волонтерами, ним було доставлено близько 6,5 тонн харчів та необхідних речей на передову в 6 бойових частин, в яких служать воїни-земляки. Всім, хто долучився до акції «Посилка воїну АТО на Масляну», Іван Тютюнник передав слова вдячності від них. Він також розповів, наскільки важлива наша допомога бійцям та наголосив на необхідності і надалі в проведенні таких акцій.

Крім розглянутих питань, голова районної ради, Лариса Татарченко ознайомила присутніх з проектами законодавчих актів про створення добровільних об’єднань територіальних громад. Також на сесії голова громадської організації „Прилуцька районна федерація футболу” - Юрій Лозовий вніс пропозицію встановити на території смт Малої Дівиці пам’ятний знак Героям Небесної Сотні та запросив усіх небайдужих долучитися до даної справи.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/