back

25 лютого 2015

Відбулись загальні збори громадян Крутоярівської сільської ради

25 лютого в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, та представники господарюючих суб’єктів взяли участь у загальних зборах громадян Крутоярівської сільської ради. На сходах громадян було присутньо 50 місцевих мешканців.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2015 рік виступила сільський голова Галина Перескок.

В ході зборів виступив в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, який ознайомив присутніх з основними напрямками розвитку району у 2015 році та відповів на запитання. За результатами спілкування дав ряд доручень відповідним структурам.

Жителі села обговорили найбільш актуальні питання , а саме суспільно-політичну ситуацію, закупівельну ціну молока, благоустрій населеного пункту та добровільне об’єднання територіальних громад.

В.о. голови райдержадміністрації Д. Росовський у своєму виступі висловив вдячність громаді за роботу в минулому році та наголосив, що співпраця з районним керівництвом та інвесторами піде тільки на користь територіальній громаді та дасть позитивні результати у вирішенні соціальних питань жителів села, а всі порушені сьогодні питання взяті на контроль і в подальшому будуть вирішені.

В рамках загальних зборів громадян заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода провів виїзний особистий прийом громадян на території Крутоярівської сільської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/