back

26 лютого 2015

Загальні збори громадян Івковецької сільської ради

26 лютого відбувся схід громадян Івковецької сільської ради.

У сході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Антоніна Стукалова, представник Радикальної партії Олега Ляшка Олена Шинкаренко та два депутати районної ради.

Сільський голова Микола Череп прозвітував про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та про напрямками роботи виконавчого комітету на 2015 рік .

Учасники зборів, активно обговоривши життєдіяльність територіальної громади, акцентували увагу представників влади на питаннях транспортного сполучення між населеним пунктом та районним центром, ямкового ремонту дороги комунальної власності. Обговорились питання об’єднання територіальних громад, закупівельна ціна на молоко, вивіз твердопаливних відходів та питання щодо користування водними об’єктами на території Івковецької сільської ради.

У своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до акцій «Посилка воїну АТО на Масляну», «Намалюй листівку солдату, напиши слова підтримки» «Зав’яжи стрічку». Також заступник подякував за результати проведеної роботи, проінформував про основні напрямки розвитку району в 2015 році, наголосив на пріоритетах розвитку села та на подальшій співпраці громади з інвестором.

Загальні збори Івковецької громади прийняли відповідні рішення по порушених питаннях з урахуванням матеріально-сировинних ресурсів та фінансових можливостей.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/