back

27 лютого 2015

Відбулись загальні збори громадян Дідовецької сільської ради

27 лютого відбулися загальні збори громадян Дідовецької сільської ради за участі в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського, заступника голови райдержадміністрації Григорія Мирводи та заступника голови районної ради Миколи Синенка. На схід були запрошені представник приватного перевізника, заступник директора Прилуцького РЕМ, директор ТОВ «Богданівське».

Сільський голова Ірина Шуляк прозвітувала про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та про напрямками роботи виконавчого комітету на 2015 рік .

Учасники зборів, активно обговоривши життєдіяльность територіальної громади, акцентували на питаннях благоустрою території сільської ради, кладовищ, покращення надання медичних послуг амбулаторією, встановлення обґрунтованої вартості товару при виплаті орендної плати товару за оренду земельних часток (паїв).

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Д. Росовський подякував за результати проведеної роботи, проінформував про основні напрямки розвитку району в 2015 році, наголосив на пріоритетах розвитку села та на подальшій співпраці громади з інвестором.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/