back

27 лютого 2015

На колегії в райдержадміністрації

27 лютого 2015 року в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації. В засіданні взяли участь Президія районної ради, керівники установ, засобів масової інформації. Начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації Валентина Корнієнко ознайомила присутніх з підсумками виконання Програми економічного і соціального розвитку району. Зокрема було зазначено, що в 2014 році: сільськогосподарськими підприємствами району вироблено валової с/г продукції на 5,7% більше відповідного показника 2013 року, обсяги промислового виробництва становлять 120,8% в порівнянні із попереднім роком, Суб’єктами господарювання в галузі торгівлі забезпечено зростання обсягів роздрібного товарообігу на 15,2 %, реалізовано промислової продукції на 12,8% більше Програмного показника. За підсумками 9 місяців 2014 року підприємствами та організаціями району освоєно 35,9 млн. грн. капітальних інвестицій, що на 71,2 % менше, ніж за аналогічний період минулого року.

По підсумках виконання бюджету району за 2014 рік доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Мусійченко, яка відмітила , забезпечено виконання бюджетних призначень звітного року на 112,7%, виконано планові показники дохідної частини 35 місцевими бюджетами, із 8 запланованих доходних джерел забезпечено виконання бюджетних призначень по 6 видах. Видатки на заробітну плату з нарахуваннями працівникам бюджетної сфери проплачені в повному обсязі.

Другим питанням розглянуто стан дотримання законодавства з питань державної служби та запобігання проявам корупції в райдержадміністрації за підсумками 2014 року. Доповідали Оксана Черненко – в. о. начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації та Сергій Архаткін – в. о. начальника відділу цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Про результати контрольно-ревізійної роботи у районі за підсумками 2014 року доповідала Людмила Жарікова – в. о. начальника Прилуцької ОДФІ.

За підсумками розгляду питань, погодивши з членами Колегії, в.о. голови райдержадміністрації видав відповідні розпорядження.

Підводячи підсумки в.о.голови голови райдержадміністрації Денис Росовський відзначив що ми достойно пройшли 2014 рік в плані промислового, сільськогосподарського виробництва і цю позитивну тенденцію зростання необхідно зберегти в 2015 році. Особливу увагу приділити виконанню місцевих бюджетів, всі соціальні видатки робити пропорційно і виважено, забезпечити платіжну дисципліну.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/