back

05 березня 2015

Збори громадян Жовтневої сільської ради

05 березня відбулись загальні збори громадян Жовтневої сільської ради.

У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський, заступник голови райдержадміністрації Г.Мирвода, заступник голови районної ради М.Синенко та представники господарюючого суб’єкта.

Сільський голова М. Степаненко прозвітував про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік ознайомила з напрямками роботи виконавчого комітету на 2015 рік .

Жителі Жовтневого обговорили ряд важливих питань життєдіяльності села, подякували інвестору за своєчасну допомогу. Також громада визначилась з питаннями, які потребують вирішення найближчим часом, а саме ямкового ремонту доріг між населеним пунктом та районним центром . Також мешканці обговорювали питання об’єднання територіальних громад, роботу закладів торгівлі, закупівельну ціну на молоко та встановлення огорожі на кладовищі в селі Воровського.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський наголосив, що плідна співпраця з інвесторами іде на користь громаді, а порушені питання взяті на контроль для подальшого вирішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/