back

05 березня 2015

Сходи громадян в Білорічицькій сільській раді

05 березня в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський взяв участь у загальних зборах громадян Білорічицької сільської ради., заступник голови райдержадміністрації Г.Мирвода, заступник голови районної ради М.Синенко та господарюючі суб’єкти.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2015 рік виступив сільський голова В.Коваленко.

В ході зборів виступив в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський, який ознайомив присутніх з основними напрямками розвитку району у 2015 році та відповів на запитання.

Учасники зборів, активно обговоривши життєдіяльность територіальної громади, акцентували на питаннях перевезення громадським транспортом, ремонту дороги, виділення земельних ділянок працівникам соціальної сфери із ненвитребуваних паїв та збільшення відсоткової ставки за оренду земельних часток (паїв) із 6% до 8 %. За результатами спілкування дав ряд доручень відповідним структурам.

В рамках загальних зборів громадян в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський провів виїзну приймальню райдержадміністрації громадян спільно з виконавчим апаратом районної ради на території Білорічицької сільської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/