back

10 березня 2015

На щотижневій апаратній нараді в райдержадміністрації

10 березня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення району, визначені основні напрямки роботи на тиждень, що розпочався.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання роботи промислового та агропромислового комплексів та бюджетні питання, зокрема виплати заробітної плати, стану розрахунків за оренду земельних часток (паїв) Окрема увага приділялась питанню функціонування закладів освіти, проведення весняних канікул.

Також на нараді були розглянуті питання обстеження стану доріг, встановлення обмежень, посилення соціального захисту військовослужбовців, стану справ у житлово-комунальному господарстві району, криміногенної ситуації, участі дільничих інспекторів у сходах громадян.

В.о. голови райдержадміністрації акцентував увагу керівників відповідних структур на питаннях підготовки до відзначення 70-річчя Перемоги у ІІ світовій війні, моніторингу стану пам’ятників, пам’ятних знаків та проведення ремонтних робіт.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/