back

10 березня 2015

Загальні збори громадян

10 березня відбулися загальні збори громади сіл Товкачівки та Обичева. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський, заступник голови Г.Мирвода, голова районної ради Л.Татарченко та представники господарюючих суб’єктів.

Сільські голови прозвітували про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2014 році, ознайомили з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік, охарактеризували роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільських рад.

Мешканці сіл, де проходили сходи, активно обговорили питання життєдіяльності територіальних громад, забезпечення благоустрою територій.

Жителі села Товкачівка акцентували увагу на питаннях вивозу твердих побутових відходів, ціни на газ та світло для населення, закінчення будівництва церкви. Також були обговорені питання об’єднання громадян та благоустрою населеного пункту. Окремо місцевим населенням було поставлено питання про боротьбу з амброзією на території сільської ради. Для жителів Обичева актуальними були питання ремонту мостової споруди при в’їзді в село Радьківка та ямковий ремонт доріг в населених пунктах сільської ради. Також піднімалися питання добровільного об’єднання громадян, підняття ціни на газ та благоустрій населених пунктів.

В.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський у спілкуванні з мешканцями сільських рад, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальних громад.

За підсумками висловлених критичних зауважень та пропозицій на сходах сіл голова райдержадміністрації дав доручення відповідним службам.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/