back

11 березня 2015

Загальні збори громадян у Малій Дівиці

11 березня відбулися збори громади Малодівицької селищної ради. У сході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, заступник голови районної ради Микола Синенко, депутат обласної ради Людмила Андрієвська та представники господарюючих суб’єктів.

Про виконання Програми соціально-економічного розвитку населеного пункту у 2014 році та про основні завдання на 2015 рік прозвітував селищний голова Василь Фесик, який охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території селищної ради, доповів по формуванню бюджету селищної ради та дотримання законності і правопорядку на території населеного пункту.

Жителі територіальної громади обговорили питання життєдіяльності населених пунктів, а саме благоустрій території селища, графік та тарифи на вивезення твердих побутових відходів, оформлення майнових і земельних паїв, тарифів на воду та газ. Акцентували увагу на питанні ходу мобілізації.

Проблемними питаннями залишаються: ремонт доріг; ремонт мосту по вулиці Чернігівській смт Мала Дівиця та здача в експлуатацію твердопаливних котлів у шкільній котельні.

У своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода подякував сільській громаді за роботу в минулому році, та наголосив на необхідності тісної співпраці з інвесторами з метою наповнення місцевого бюджету, створення нових робочих місць та покращенню рівня життя сільського населення.

Людмила Андрієвська, депутат обласної ради, у своєму виступі зупинилася на питаннях територіальної реформи, децентралізації влади, доповіла про свою депутатську діяльність, пообіцяла вирішити питання виділення коштів на ремонт мосту.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/