back

12 березня 2015

Тривають збори громадян

12 березня відбулися загальні збори (сходи) громадян Линовицької селищної ради. У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко та представники господарюючих суб’єктів.

Про роботу виконкому селищної ради, щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2014 року, прозвітував селищний голова Олександр Назарко.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, подякував громаді та інвесторам за розуміння та підтримку, проінформував про основні напрямки розвитку району в 2015 році, наголосив на пріоритетах розвитку селища та на подальшій співпраці громади з місцевими інвесторами.

Жителі селищної ради, обговоривши життєдіяльність територіальної громади, акцентували на питаннях ремонту доріг, покращення телефонного зв’язку та налагодженні роботи електромережі. Актуальним було питання про об’єднання громад, підвищення тарифів на газ, обмеження руху важковагового транспорту. Також розглянула громада й інше нагальне питання, а це - вивезення твердих побутових відходів КП «Агропромінвест».

Загальні збори Линовицької громади прийняли відповідні рішення по порушених питаннях з урахуванням матеріально-сировинних ресурсів, фінансових можливостей, пропозицій господарюючих суб’єктів щодо соціально-економічного розвитку території в 2015 році. В.о. голови райдержадміністрації Денисом Росовським дано ряд доручень відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації та керівникам установ, організацій по вирішенню проблемних питань.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/