back

13 березня 2015

Загальні збори у Великій Дівиці та Петрівці

13 березня відбулися загальні збори (сходи) громадян Великодівицької та Петрівської сільських рад. У сходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко та представники господарюючих суб’єктів.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2014 року прозвітували сільські голови: Великодівицький - Світлана Тритяченко та Петрівський - Борис Павлюк.

Жителі сіл В.Дівиця та Петрівка акцентували увагу на питаннях ціни на газ та світло для населення. Також були обговорені питання об’єднання громадян та благоустрою населених пунктів.

Жителі Великодівицької сільської ради піднімали питання про капітальний ремонт дороги Велика Дівиця – Петрівка, ремонт даху фельдшерського пункту, капітального ремонту прибудови дитячого садка.

Жителі Петрівки, обговоривши питання життєдіяльності територіальної громади, акцентували увагу ремонту доріг по селу.

Заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, виступаючи перед громадами, подякував за результати проведеної роботи, проінформував про основні напрямки розвитку району в 2015 році, наголосив на пріоритетах розвитку сіл та на подальшій співпраці громад з інвесторами.

В рамках загальних зборів (сходів) громадян Великодівицької сільської ради був проведений виїзний особистий прийом громадян заступником голови райдержадміністрації Григорієм Мирводою.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/