back

16 березня 2015

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

16 березня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення району, визначені основні напрямки роботи на тиждень, що розпочався.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання наповнення бюджету, про розширення фінансових повноважень місцевих бюджетів, нового в законодавстві про пенсійне забезпечення. Денис Росовський зазначив, що першочергово всі видатки мають спрямовуватись на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, в свою чергу начальник фінансового управління Надія Мусійченко прозвітувала про стан виплати заробітної плати.

Також на нараді були розглянуті питання роботи підприємств промисловості, агропромислового комплексу, стану виплати заробітної плати працівникам на них, проведення комплексу весняно-польових робіт. Окремо розглянуті актуальні питання надання земельних ділянок демобілізованим зі ЗС України та порядок надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

В.о. голови райдержадміністрації акцентував увагу керівників відповідних структур на питаннях життєдіяльності території. Зокрема, керівник зупинився на питаннях роботи закладів охорони здоров’я, освіти, .організації весняних канікул та роботи ДНЗ в канікулярний час.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/