back

16 березня 2015

Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 70-річниці Перемоги у Другій світовій війні

16 березня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 70-річниці Перемоги у Другій світовій війні.

В ході засідання було обговорено план заходів з підготовки та відзначення в районі 70-річниці Перемоги. Члени оргкомітету акцентували на важливості тісної співпраці райдержадміністрації з районною ветеранською організацією, виконавчих комітетів сільських та селищних рад з первинними організаціями ветеранів, щодо посилення соціального та медичного забезпечення ветеранів війни.

В.о. голови райдержадміністрації було наголошено на актуальності роботи щодо упорядкування пам’ятників, меморіалів, обелісків, місць поховань загиблих воїнів. Керівник зазначив, що особливу увагу в ході підготовки та проведенні святкових заходів слід приділити учасникам бойових дій, яких сьогодні в районі проживає 112. Шанобливе ставлення до цієї категорії ветеранів має бути головним пріоритетом, особливо при проведенні акції «Зі святом Перемоги!».

В ході засідання керівники структурних підрозділів райдержадміністрації проінформували про заплановані заходи, серед яких зустрічі з ветеранами в закладах освіти, культури, проведення цілої низки тематичних заходів в закладах централізованої бібліотечної системи. В населених пунктах пройдуть мітинги-реквієми, покладання квітів до пам’ятників, могил загиблих воїнів, традиційні святкові вогники, інші заходи, спрямовані на виховання у молоді почуття патріотизму, поваги та вдячності ветеранам за їхні ратні і трудові подвиги у боротьбі з нацистами.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/