back

18 березня 2015

Пройшло засідання координаційної ради у справах дітей

18 березня 2015 року в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів засідання координаційної ради у справах дітей при райдержадміністрації. На засіданні було розглянуто 3 питання:

- про аналіз злочинності серед дітей району за 2014 рік, доповідала Т.Пироженко – оперуповноважена ВКМСД МВ;

- про роботу ради профілактики Ладанської філії Прилуцького професійного ліцею, доповідала О.Гридіна - заступник директора з навчально-виробничої роботи Ладанської філії Прилуцького професійного ліцею;

- про проведення місячника юридичного всеобучу в загальноосвітніх закладах району та Ладанській філії Прилуцького професійного ліцею, доповідала Л.Терентій

- начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.

По першому питанню відмічено, що протягом 2014 року 4 підлітків здійснили 9 злочинів. 8 злочинів скоїли 3 підлітків Ладанської філії Прилуцького професійного ліцею, 1 злочин скоїв неповнолітній Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який нині є учнем Прилуцького професійного ліцею.

По другому питанню зазначено, що у листопаді 2014 року працівники служби у справах дітей райдержадміністрації здійснили перевірку стану профілактичної роботи у Ладанській філії Прилуцького професійного ліцею (відвідування учнями навчальних занять, організація проведення профілактичних заходів для вихованців закладу).

По 3 питанню повідомлено, що з 01.04. по 30.04 2015 року в загальноосвітніх закладах району та Ладанській філії Прилуцького професійного ліцею з метою профілактики правопорушень, бродяжництва та жебракування серед дітей буде проходити місячник юридичного всеобучу.

По закінченню засідання координаційної ради у справах дітей при райдержадміністрації в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підвів підсумки та дав ряд доручень.

За інформацією служби у справах дітей

https://legalaid.gov.ua/