back

18 березня 2015

Загальні збори мешканців територіальних громад тривають

В районі продовжуються загальні збори (сходи) мешканців територіальних громад.

18 березня відбулися загальні збори громади сіл Мазки та Знам’янка . У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко та представники господарюючих суб’єктів.

Сільські голови прозвітували про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2014 році, ознайомили з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік, охарактеризували роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільських рад.

Мешканці сіл, де проходили сходи, активно обговорили питання життєдіяльності територіальних громад, забезпечення благоустрою територій, об’єднання громад, порядку надання субсидій.

Жителі села Мазки акцентували увагу на питаннях ремонту доріг по селу, закупівельної ціни молока,ремонту приміщення фельдшерського пункту, ціни на оранку земельних ділянок. Для жителів Знам’янки актуальними були питання введення в експлуатацію водопроводу, вжиття профілактичних заходів щодо виникнення пожеж, збільшення відсотку орендної плати ТОВ "Наташа-Агро" з 6 до 8, випилювання дерев, озеленення парку, заміна вікон у приміщенні школи, добудова приміщення церкви.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський у спілкуванні з мешканцями сільських рад, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальних громад.

За підсумками висловлених критичних зауважень та пропозицій на сходах сіл в.о. голови райдержадміністрації дав доручення відповідним службам.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/