back

19 березня 2015

Загальні збори мешканців Переволочнянської громади

19 березня відбулися загальні збори громади села Переволочна . У сходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, заступник голови районної ради Микола Синенко та представники господарюючих суб’єктів.

Сільський голова Ольга Сметанник прозвітувала про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2014 році, ознайомила з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік, охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

Мешканці села активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, об’єднання громад. Жителі громади зупинилися на питаннях ремонту доріг по селу, закупівельної ціни молока,цін на газ, електроенергію, ремонту приміщення поштового відділення, освітлення вулиць, ремонту меморіалу.

Заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода у спілкуванні з мешканцями сільської ради, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальної громади.

За підсумками висловлених критичних зауважень та пропозицій на сходах сіл заступник голови райдержадміністрації дав доручення відповідним службам.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/