back

20 березня 2015

Сходи громадян тривають

20 березня відбулися загальні збори громади села Заїзд . У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, голова районної ради Лариса Татарченко та представники господарюючих суб’єктів.

Сільський голова Ніна Свистун прозвітувала про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2014 році, ознайомила з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік, охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

Мешканці села активно обговорили питання життєдіяльності територіальних громад, забезпечення благоустрою територій.

Для жителів села Заїзд актуальними були питання добровільного об’єднання територіальних громад, ціни молока, відкриття ДНЗ на базі місцевої школи та зниження вартості проїзду в громадському транспорті по маршруту Заїзд – Прилуки.

В.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський у спілкуванні з мешканцями сільської ради, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальних громад.

За підсумками висловлених критичних зауважень та пропозицій на сходах сіл голова райдержадміністрації дав доручення відповідним службам.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/