back

23 березня 2015

В.о. голови райдержадміністрації провів щотижневу робочу нараду

23 березня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб. В ході наради були розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, були обговорені питання виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, стану заборгованості за енергоносії, фінансування соціальних виплат, благоустрою території району, утримання бюджетних закладів, проведення весняно-польових робіт, удосконалення транспортного обслуговування населення, моніторингу цін на паливно-мастильні матеріали.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання роботи закладів охорони здоров’я, освіти, стану справ у промисловості.

В.о. голови райдержадміністрації акцентував увагу на продовженні роботи з благоустрою території. Зокрема, в рамках проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» залучити працівників підприємств, установ, і організацій, громадськості та місцевих громад до заходів з благоустрою та озелененню території району.

Також в ході наради було наголошено на питаннях проведення сходів громадян в населених пунктах, які тривають, роботи Пенсійного фонду, центру зайнятості населення.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/