back

24 березня 2015

Сходи громад тривають

24 березня відбулися загальні збори громад Бубнівщинської та Білошапської сільських рад.

У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода та господарюючі суб’єкти.

Сільські голови прозвітували перед громадами по основних питаннях економічного і соціального розвитку територій у 2014 році, ознайомили з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік. Охарактеризували роботу закладів соціальної сфери та установ, що функціонують на території сіл, ознайомили з формуванням бюджету сільських рад, встановленням розмірів самооподаткування тощо.

Мешканці територіальних громад активно обговорили питання ремонту доріг, підвищення закупівельної ціни на молоко та збільшення відсоткової ставки за оренду земельних часток (паїв). Жителями села Бубнівщина було підняте питання щодо розрахунку інвесторів за оренду земельних часток (паїв) по цінах станом на 01.01.2015 року. У Білошапках актуальними були питання добровільного об’єднання громадян та покращення роботи телефонного зв’язку.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський у спілкуванні з мешканцями сільських рад, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальних громад.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/