back

25 березня 2015

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

За участю в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського 25 березня в райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при райдержадміністрації, на якому представники інститутів громадянського суспільства затвердили Положення про Громадську раду, Регламент своєї роботи на 2015-2016 роки, План роботи ради на 2015 рік. Розглянули також питання виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2014 рік, по якому доповіла Валентина Корнієнко - начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації.

Про підготовку та відзначення в районі 70-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні проінформувала Тетяна Мирвода - начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації.

Про реалізацію райдержадміністрацією Закону України «Про очищення влади» проінформувала Оксана Черненко - в.о.начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації.

Члени Громадської ради взяли активну участь в обговоренні плану заходів із підготовки та відзначення 70-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні, запропонували свою участь у проведенні заходів по вшануванню ветеранів війни, увічненні пам’яті про Перемогу. Зокрема, учасники засідання підтримали пропозицію провести за участю членів Громадської ради акцію «Поспілкуйся з ветераном», взяти участь у благоустрої та озелененні місць в населених пунктах біля пам’ятних знаків, що увічнюють Перемогу.

Вів засідання Ради Сергій Добренький.

https://legalaid.gov.ua/