back

25 березня 2015

Сходи громадян тривають

25 березня відбулися загальні збори громад Малківської та Дубовогаївської сільських рад.

У сходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, заступник голови районної ради Микола Синенко та господарюючі суб’єкти.

Сільські голови прозвітували перед громадами по основних питаннях економічного і соціального розвитку територій у 2014 році, ознайомили з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік. Охарактеризували роботу закладів соціальної сфери та установ, що функціонують на території сіл, ознайомили з формуванням бюджету сільських рад, встановленням розмірів самооподаткування тощо.

Жителями села Малківка було піднімалися питання щодо ремонту доріг по селу, створення добровільних народних дружин, вжиття заходів по попередженню пожеж, встановлення дитячого майданчика, ремонт пам’ятника невідомому солдату та проведення заходів з благоустрою в населеному пункті.

У Дубовому Гаю актуальними були питання надання пасовищ для місцевих мешканців, вчасний розрахунок інвестора за оренду земельних часток (паїв), зменшення вартості проїзду в громадському транспорті, перевезення пільгових категорій населення, збільшення закупівельної ціни на молоко, ремонт доріг та спилювання аварійних дерев в сільській місцевості.

Заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода у спілкуванні з мешканцями сільських рад, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальних громад.

https://legalaid.gov.ua/