back

26 березня 2015

Сходи громадян тривають

26 березня відбулися загальні збори громад Рудівської та Нетяжинської сільських рад.

У сходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, заступник голови районної ради Микола Синенко та господарюючі суб’єкти.

Сільські голови прозвітували перед громадами по основних питаннях економічного і соціального розвитку територій у 2014 році, ознайомили з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2015 рік. Охарактеризували роботу закладів соціальної сфери та установ, що функціонують на території сіл, ознайомили з формуванням бюджету сільських рад, встановленням розмірів самооподаткування тощо.

Жителями села Рудівка піднімалися питання щодо ремонту доріг по селу, вжиття заходів по попередженню пожеж, ремонт меморіалу Слави та проведення заходів з благоустрою в населеному пункті, збільшення відсотку орендної плати ТОВ "Агркор-Холдинг", закупівельна ціна молока.

У Нетяжино актуальними були питання збільшення закупівельної ціни на молоко, ремонт доріг та спилювання порослі та дерев вздовж узбіч доріг, вжиття заходів по попередженню пожеж, укладення соціальних угод з господарюючими суб’єктами, об’єднання територіальних громад.

Заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода у спілкуванні з мешканцями сільських рад, насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість, а також зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, тісній співпраці з інвесторами можна вирішити більшість нагальних проблем територіальних громад.

https://legalaid.gov.ua/